hamurisi dünyası

11 Nisan 2012 Çarşamba

HAMSİ TAVA

1 kilo hamsi
1 kase mısır unu
tuz sıvıyağ
yapılışı:hamsileri ayıklayın valla zor oluyo ama yerken büyük kolaylık oluyo. iyice yıkayp tuzlayın ve bırakın suyu süzülsün.sonra mısır ununa bulayıp tavaya dizin ve üzerine 2 çorba kaşığı kadar sıvıyağ gezdirin ve bütün kapıyı bacayı açıp kızartmaya başlayın.ters çevirince yine sıvıyağ gezdirin.güzelce kızartın
AFİYET OLSUN
Gönderen eda esma zaman: 06:58
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Sayfalar

  • Ana Sayfa

Blog Arşivi

  • ▼  2012 (50)
    • ►  Mart (2)
    • ▼  Nisan (25)
      • TURTAA
      • :) :)
      • PEMBE SALATA
      • RENKLİ BİBER DOLMASI
      • FINDIKLI KEK
      • SUSAMLI ÇITIR KURABİYE
      • BİSKÜVİLİ TAVUK GÖĞSÜ 1 litre süt 1 su bardağı ...
      • ÇİKOLATA SOSLU ISLAK KEK 4 yumurta 2 su bardağı...
      • HAMSİ TAVA
      • VAZGEÇİLMEZİMİZ KISIR
      • KIRMIZI LAHANA TURŞUSU
      • GÜL POĞAÇA VE SİGARA BÖREĞİ
      • HAVUÇ SALATASI
      • KAKAOLU UN KURABİYESİ
      • FIRIN SÜTLAÇ
      • NİŞASTA KURABİYESİ
      • KAFES POĞAÇA
      • ŞEKERPARE
      • PIRASALI PİLAV
      • KAKAOLU İRMİK TATLISI
      • SULU KÖFTE
      • KIYMALI BÖREK :)
      • ZEYTİNLİ ÇİÇEK POĞAÇA
      • CEVİZLİ ÇİKOLATALI KESELER
      • PATATESLİ HALKA POĞAÇA
    • ►  Mayıs (11)
    • ►  Haziran (3)
    • ►  Temmuz (8)
    • ►  Eylül (1)
  • ►  2013 (4)
    • ►  Mart (3)
    • ►  Nisan (1)

Hakkımızda

eda esma
Profilimin tamamını görüntüle
Filigran teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.